Proiecte susținute de ITC HPI-ULBS


Organizarea evenimentului internaţional “Sibiu European Region of Gastronomy”


Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație


Perioada desfăşurare: 2019
Proiect ȋn derulare

În contextul programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, ULBS desfășoară o serie de activități de cercetare, educație și publicistică în gastronomie. Proiectul susținut cu 50.000 de Euro din fondurile Hasso Plattner se desfășoară în perioada 1 aprilie - 15 decembrie 2019 și au fost programate lansări de carte, evenimente precum Mărțișoare gastronomice, Pasca la români, conferințe (Conferință națională pentru mediul preuniversitar în domeniul agro-alimentar și protecția mediului), evenimente educaționale (expoziție concurs Deșeurile pot fi și artă ediția a 8-a cu tematica Deșeuri din domeniul agro-alimentar.