Conferences and seminars
Closing conference of the project History of Sibiu education in gastronomy, November 14, 2019, Library location. Presentation of research results
Organizers: Assoc Prof Maria-Mihaela Antofie, Lecturer Rodica Volovici
Conferința de închidere a proiectului Istoria educației sibiene în gastronomie, Biblioteca Universității, 14 noiembrie 2019, locație Bibliotecă. Prezentarea rezultatelor cercetării
„Histories of Food in Central-East Europe”, 24-26 oct 2019, https://sibiucityapp.ro/ro/events/histories-of-food-in-central-east-europe-h7yh_ldus6gfxw
Organizers: Prof. Ioan Marian Țiplic, Assoc Prof Maria-Mihaela Antofie, Lecturer Csaba Szabo, Lecturer Daniela Stanciu
Scientific seminar “Organic farming: market, consultation, organization and research /Seminarul științific „Agricultura biologică: piață, consultață, organizare și cercetare” organizat cu sprijinul Ambasadei Franței la București, 12-13 sept. 2019. Organizator principal prof. Camelia Sava, Conf. Maria-Mihaela Antofie https://ro.ambafrance.org/Seminarul-Agricultura-biologica-pia%C8%9Ba-consulta%C8%9Ba-organizare-%C8%99i-cercetare
Organizers
Prof. Sava Camelia, PhD
Assoc. prof. habil. Antofie Maria Mihaela, PhD
Members
Lecturer, Antonie Iuliana PhD
Prof. Barbu Horia, PhD
Lecturer, Barbu Ion, PhD
Assoc. prof. Blaj Robert, PhD
Lecturer, Bratu Iulian Alexandru, PhD
Lecturer, Căpățână Ciprian, PhD
Assoc. prof. habil. Cărătuș Mirela, PhD (secretar științific)
Assoc. prof. Dumitru Mariana, PhD
Lecturer, Gaspar Enikö, PhD
Lecturer, Iagăru Pompilica, PhD
Prof. Iagăru Romulus, PhD
Lecturer, Moise Cristina, PhD
Lecturer, Moise George, PhD
Lecturer, Pășcănuț Ioan, PhD
Lecturer, Vecerdea (Pavel) Petronela, PhD
Lecturer, Pop Mihai, PhD
Lecturer, Savatie Mircea Benvenuto, PhD
Lecturer, Simtion Daniela, PhD
Lecturer, Spânu Simona, PhD
Assoc. prof. Tănase Maria, PhD
Lecturer, Tulbure Anca, PhD
Lecturer, Văduva Mihai, PhD
Cultural actions
The awarding ceremony of the title Sibiu European Region of Gastronomy 2019/ Ceremonia de transfer a titlului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, 11-14 feb. 2019, Sibiu, Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, ULBS. Responsabil Conf.univ.dr Mihaela Antofie
Exhibition contest/, 1 martie 2019, eveniment gastronomic studențesc în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava
Exhibition contest /Expoziție concurs, 12 aprilie, 2019 Deșeurile pot fi și artă ediția a 8-a cu tematica Deșeuri din domeniul agro-alimentar, Responsabil Șef lucr.dr.ing. Cristina Moise.
Pasca la români – eveniment gastronomic studențesc în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava
Interferențe inter-regionale, 16-19 mai, 2019, eveniment de cercetare studențească în gastronomie, Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava. http://saiapm.ulbsibiu.ro/index.php/2018/03/13/simpozionului-national-studentesc-interferente-culturale-in-gastronomie/
Conferință națională pentru mediul preuniversitar în domeniul agro-alimentar și protecția mediului (GOTIC), 24 mai 2019, Responsabil Șef.lucr.dr.ing. George Moise, http://saiapm.ulbsibiu.ro/index.php/conferinte/cnsda2019/
Caravana Sandvișul sănătos intră la școală, 28 -31 mai, 2019, în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava
Gastronomie distractivă, 3 iunie 2019 – eveniment gastronomic studențesc, în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație
Licențe la degustat , 10 iulie, 2019, eveniment gastronomic studențesc în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava
Cortul gusturilor 27 sept. 2019, la Noaptea cercetătorilor – eveniment gastronomic studențesc în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava
Toamna gastronomică la români, 4 oct. 2019, eveniment gastronomic studențesc în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava
Ziua dovleacului, 14 noiembrie 2019, eveniment gastronomic studențesc, în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava