2019

Actions

Conferences and seminars

Closing conference of the project History of Sibiu education in gastronomy, November 14, 2019, Library location. Presentation of research results

 Organizers: Assoc Prof Maria-Mihaela Antofie, Lecturer Rodica Volovici

Conferința de închidere a proiectului Istoria educației sibiene în gastronomie, Biblioteca Universității, 14 noiembrie 2019, locație Bibliotecă. Prezentarea rezultatelor cercetării

„Histories of Food in Central-East Europe”, 24-26 oct 2019, https://sibiucityapp.ro/ro/events/histories-of-food-in-central-east-europe-h7yh_ldus6gfxw

               Organizers: Prof. Ioan Marian Țiplic, Assoc Prof Maria-Mihaela Antofie, Lecturer Csaba Szabo, Lecturer Daniela Stanciu

Scientific seminar “Organic farming: market, consultation, organization and research /Seminarul științific „Agricultura biologică: piață, consultață, organizare și cercetare” organizat cu sprijinul Ambasadei Franței la București, 12-13 sept. 2019. Organizator principal prof. Camelia Sava, Conf. Maria-Mihaela Antofie https://ro.ambafrance.org/Seminarul-Agricultura-biologica-pia%C8%9Ba-consulta%C8%9Ba-organizare-%C8%99i-cercetare

Organizers 

Prof. Sava Camelia, PhD

Assoc. prof. habil. Antofie Maria Mihaela, PhD

Members

Lecturer, Antonie Iuliana PhD

Prof. Barbu Horia, PhD

Lecturer, Barbu Ion, PhD

Assoc. prof. Blaj Robert, PhD

Lecturer, Bratu Iulian Alexandru, PhD

Lecturer, Căpățână Ciprian, PhD

Assoc. prof. habil. Cărătuș Mirela, PhD (secretar științific)

Assoc. prof. Dumitru Mariana, PhD

Lecturer, Gaspar Enikö, PhD

Lecturer, Iagăru Pompilica, PhD

Prof. Iagăru Romulus, PhD

Lecturer, Moise Cristina, PhD

Lecturer, Moise George, PhD

Lecturer, Pășcănuț Ioan, PhD

Lecturer, Vecerdea (Pavel) Petronela, PhD

Lecturer, Pop Mihai, PhD

Lecturer, Savatie Mircea Benvenuto, PhD

Lecturer, Simtion Daniela, PhD

Lecturer, Spânu Simona, PhD

Assoc. prof. Tănase Maria, PhD

Lecturer, Tulbure Anca, PhD

Lecturer, Văduva Mihai, PhD

Cultural actions

The awarding  ceremony of the title Sibiu European Region of Gastronomy 2019/ Ceremonia de transfer a titlului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, 11-14 feb. 2019, Sibiu, Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, ULBS. Responsabil Conf.univ.dr Mihaela Antofie

Exhibition contest/, 1 martie 2019, eveniment gastronomic studențesc în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava

Exhibition contest /Expoziție concurs, 12 aprilie, 2019  Deșeurile pot fi și artă ediția a 8-a cu tematica Deșeuri din domeniul agro-alimentar, Responsabil Șef lucr.dr.ing. Cristina Moise.

Pasca la români – eveniment gastronomic studențesc în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava

Interferențe inter-regionale, 16-19 mai, 2019, eveniment de cercetare studențească în gastronomie, Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava. http://saiapm.ulbsibiu.ro/index.php/2018/03/13/simpozionului-national-studentesc-interferente-culturale-in-gastronomie/

Conferință națională pentru mediul preuniversitar în domeniul agro-alimentar și protecția mediului (GOTIC), 24 mai 2019,  Responsabil Șef.lucr.dr.ing. George Moise, http://saiapm.ulbsibiu.ro/index.php/conferinte/cnsda2019/

Caravana Sandvișul sănătos intră la școală, 28 -31 mai, 2019, în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava

Gastronomie distractivă, 3 iunie 2019 – eveniment gastronomic studențesc, în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație

Licențe la degustat , 10 iulie, 2019, eveniment gastronomic studențesc în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava

Cortul gusturilor 27 sept. 2019, la Noaptea cercetătorilor – eveniment gastronomic studențesc în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava

Toamna gastronomică la români, 4 oct. 2019, eveniment gastronomic studențesc în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava

Ziua dovleacului, 14 noiembrie 2019, eveniment gastronomic studențesc, în cadrul proiectului Gastronomia, o inițiativă trans-sectorială și interdisciplinară pentru cercetare și educație Responsabil Prof.univ.dr.ing. Camelia Sava