Parteneriate


ClujIT Cluster

Cluj IT is a cluster based organization formed of active organizations in the information technology field: providers of software services and solutions, universities and research institutes, public bodies and other catalyst organizations.
More info: Cluj IT presentation deck
Web: https://www.clujit.ro/
Contact: contact@clujit.ro

Orange

Orange România este liderul pieței locale de telecom și oferă clienților săi, atât utilizatori individuali, cât și companii, cea mai extinsă acoperire și un portofoliu complet de servicii diverse. Cu peste 10 milioane de clienți, Orange România este operatorul numărul 1 în ceea ce privește performanța serviciilor de voce și date din zonele metropolitane și rurale din țară.

Din 2015, Orange România este implicată în proiecte de cercetare tehnologică în cadrul apelurilor Horizon 2020 si UEFISCDI, participând în peste 9 consorții internaționale si naționale. De asemenea, prin intermediul programului Orange Fab, compania susține startup-urile inovatoare să-și îmbunătățească tehnologiile, să-și rafineze produsele și să-și crească baza de clienți.

În 2020, alături de Institutul de Cercetare CAMPUS al UPB, Orange a lansat primul laborator 5G din România, deschis cercetătorilor, startup-urilor și companiilor care doresc să inoveze în domeniu.
Web: https://5glab.orange.ro/
Contact: cristian.patachia@orange.com